Maries Room
Unieke locatie in Wijk bij Duurstede

voor Partijen, feesten of vergaderen

een groepsdiner of lunch

Organiseer jij het personeelsuitje of wil je je verjaardagsdiner relaxed buiten de deur vieren? Wil je een groepsdiner of lunch organiseren of reserveren.De Veldpoort is the perfect place. Bij ons kun je eten of borrelen met een kleinere of een grotere groep tot 30 personen.

Maries Room

Ook uw feestelijke bijeenkomst met een groter gezelschap, wordt bij ons tot in de puntjes verzorgd. Voor o.a. een bruiloft, familiefeest of vrijgezellenfeest biedt de Veldpoort diverse mogelijkheden. 

Onze afgescheiden ruimte ‘Marie’s Room’ is bij uitstek geschikt voor (zaken)borrels, (zaken)lunches/diners, vergaderingen en andere (zakelijke)bijeenkomsten. 

Graag stellen wij samen met u een passende bijeenkomst samen. Uiteraard beschikken wij over alle benodigde presentatiemiddelen.

Slider

Sfeervolle Vergaderruimte

Midden in het karakteristieke centrum van Wijk bij Duurstede  kun je bij ons een vergaderruimte huren. Ook biedt ons café en restaurant plaats om rustig te vergaderen of een zakelijke lunch of bespreking te houden.

Vergaderruimte en vergaderarrangementen

Naast een vergaderzaal die ruimte biedt voor een gezelschap van max. 30 personen, is het ook mogelijk om een vergaderarrangement te bespreken. Voor de catering van je vergadering serveren wij maaltijden bereid met lokale en duurzame ingrediënten. Van een verse broodjeslunch met kom soep tot uitgebreid diner met bijpassende wijnen voor 2 tot 30 personen. 

Ook een ambachtelijk buffet of walking dinner verzorgen wij graag voor je. Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? We nodigen je graag uit voor een kopje eerlijke en lekkere koffie of thee om samen het evenement te bespreken en een vrijblijvende offerte op te stellen.

BIER VAN ‘T MOMENT

Offerte aanvragen.

Openingstijden

Maandag

: 11.30 – 22.30 uur

Dinsdag

: 11.30 – 22.30 uur

Woensdag

: 10.00 – 00.00 uur

Donderdag

: 11.00 – 00.00 uur

Vrijdag

: 11.00 – 00.00 uur

Zaterdag

: 11.00 – ??.?? uur

Zondag

: 11.00 – 00.00 uur

Keuken open tot 20.30 uur

Route

Volg ons

Facebook:

Instagram:

Contact

Adres:
Veldpoortstraat 21

Telefoon:
ook om te reserveren
0343 574 350 

Whatsapp:
06 42 25 36 14

e-mail:
info@develdpoort.nl

Sluit Menu

1 juni om 12.00 open!

 

Onrustige dagen, we zijn blij, dolblij dat we u straks weer mogen ontvangen!

Lees op de site over het “nieuwe normaal”