bier van 't moment
bier van 't moment
Ontdek ons assortiment speciale bieren

De Veldpoort bierkaart

Ontdek ons assortiment speciale bieren. Want bier is meer dan pils alleen. Ontdek de grote variëteit in biersoorten. Van krachtig en verfijnd tot complex en fruitig. Geniet met al je zintuigen van bier. Ervaar de geuren, kleuren en smaken. Omdat bier een kwestie is van smaak, is er voor iedereen een mooi bier. Van een bitter zachte pilsener tot een krachtige tripel. Alle bieren hebben iets speciaals. Noem het karakter. Proef en zelf en ontdek je nieuwe favoriet. Proost!

Bier van de maand

Brand Winterbock

Kruidig en smaakvol

De zoetkruidige smaak maakt Brand Winterbock onweerstaanbaar tijdens de donkere wintermaanden. Exclusief geselecteerde mouten geven dit bier zijn rijke aroma en robijnrode kleur.

Een diepe robijnrode kleur. De warmte van kruidnagel, kaneel, zoethout. Ronde karameltonen. Geurige Saazerhop. Winterbock is krachtig en toch fris. Hartverwarmend voor winterse dagen.

Je drinkt Brand Winterbock het beste uit het Brand Diamantglas

Het Brand Diamantglas

Voor de bovengistende Brand Bieren: Lentebock, Zwaarblond, IPA en Winterbock adviseren wij het elegante “Brand Diamantglas”. Door de opstaande rand van het glas krijgen de aroma’s de kans om uit het bier te ontstijgen én heeft u een comfortabele drinkervaring. De curve in het glas zorgt voor een stevigere schuimkraag. Deze vorm maakt het inschenken en tappen van een  perfect bier tevens een stuk makkelijker.

 

Slider

Bierkaart De Veldpoort

Reserveren bij DE VELDPOORT

Sluit Menu